Dansehold beskrivelse

Cubansk Salsa Begyndere:
Cubansk Salsa er den mest populære pardans, som giver dig "en rejse" gennem dans med krop, kultur & rytme. Manden bruger musikken til at føre kvinden med maskulin bevægelse, og kvinden lader sig føre sensuel og feminin i et dejligt samspil. Cubansk Salsa Begynderhold har fokus på rytme, grundtrin, bevægelse, danseholdning & dansefatning, føring og enkle figurer. Oplev dansetimer fyldt med musik, energi & danseglæde!

Cubansk Salsa Social:
Salsa Social pardans er i fokus og du har lyst til at danse Cubansk Salsa og har danset på letøvede hold eller har modtaget tilsvarende salsaundervisning på anden vis (f.eks. privatundervisning, udenlandsrejse, salsatek etc.). Du kender de basale salsatrin & figurer: vueltas, dile que no, enchufla, vacilala, paseala, sacala, sombrero, setenta, panque. Vi træner din rytme, grundtrin, bevægelse, danseteknik, timing & føring, så du udvikler din dans og kan improvisere og nyde musikken på samme tid. Dansetimerne er fyldt med musik, energi & danseglæde.

Cubansk Salsa Øvede:
Du danser Cubansk Salsa på salsa øvede hold eller har modtaget tilsvarende salsaundervisning på anden vis (f.eks. privatundervisning, udenlandsrejse, salsatek etc.). Du kender mange salsatrin & figurer f. eks.: paseala, sacala, dile que no, panque, enchufla doble, vacilala, sombrero, setenta, cubanito y cubanita, bayamo, corona, setentayuno. Vi træner din styling & rytme, hotte salsafigurer, bevægelse, danseteknik, timing & føring, så du udvikler din dans og kan improvisere og nyde musikken på samme tid. Salsa pardans er i fokus, og dansetimerne er fyldt med musik, energi & danseglæde.

Cubansk Salsa Superior Øvede:
Dette dansehold er for superior øvede salsadansere. Du elsker at danse Salsa, og vil gerne udvikle dig samt vedligeholde din salsa på ugentlig basis. Vi bruger Havanas pulserende rytmer, hvor vi både danser den klassiske & den moderne stil ved integration af de forskellige rytmer som tilsammen udgør SALSA i et fantastisk dansemix: Cubansk Timba. Vi arbejder med detaljer for både herren og damen, stil & danseteknik, musikalitet/musikforståelse, præcis føring & timing, kropsbevidsthed, balance, improvisation, koreografi, udstråling & sammenspil/jam mellem mand og kvinde."Rytmen er i blodet", og du kan ikke undvære din ugentlige salsaundervisning fyldt med danseglæde, "hot moves" & seje figurer. I dansetimerne inddrager jeg de cubanske stilarter: cubatón, rumba, son & mambo, så du bliver en bedre danser med større kapacitet til at improvisere og begå dig på dansegulvet.

Havana Deluxe Salsamix (hardcore/elite): Du har allerede gået på flere øvede salsahold eller salsa hardcore. Du elsker at danse salsa og ønsker at udvikle dig som danser. Vi går her i dybden med Havanas pulserende rytmer, hvor vi både danser den klassiske & den moderne stil ved integration af de forskellige rytmer som til sammen udgør Cubansk Salsa/Timba i et fantastisk dansemix: timba, salsa, mambo, afrocubansk dans/rumba, son, cha-cha-cha, afrocubansk jazz & cubatón/reggaetón. Vi arbejder med detaljer for både herren og damen, musikalitet, stil, kropsbevidsthed, improvisation, koreografi, udstråling & sammenspil/jam mellem mand og kvinde & vi arbejder med såvel grupperelaterede som individuelt relaterede områder af dansen, både pardans & solodans, hvorfor du virkeligt skal være indstillet på at udvikle dig som danser. Vi udvikler din dans med fokus på træning af din musikforståelse & kropsbevægelse. Har du energien og lysten til at arbejde dig frem mod at blive en bedre danser, og ikke bare være i stand til at lave flere figurer, så er du velkommen på *Havana Deluxe Salsamix* . Rytmen er i blodet- mærk pulsen og bliv en moderne havana deluxe salsadanser. Du skal være indstillet på at yde en indsats, og du vil blive rettet personligt med det formål at give dig fuldt udbytte af undervisningen.

AfroCubansk Dans: Laroyé, velkommen til de afro-cubanske danserødder. Vi danser Rumba,Yoruba, Arárá, Palo & Makuta. Det er en unik oplevelse som bringer os dansere tættere på den cubanske kultur, en urkraft som bringer os til at sanse og opleve kropsbevidshed gennem naturens dans. Energifyldt dans fra Congo: Palo, Makuta & Yuca & Yoruba dansen i Santería (afrocubansk religion) fra Nigeria hvor hver enkelt helgen (santo) repræsenterer sin eksistentielle kraft, som synliggøres i hver santo`s karakter og dansestil. Til hver santo er der forbundet rytmer, sange og danse, der udtrykker deres karakter. Du vil opleve at afro-cubansk dans går ind og styrker din krop og din dans, fordi den sætter fokus på din torso, dit underliv, din jordforbindelse, din rytme, stemme, udstråling/karakter & leg/kreativitet, så dansen bliver levende. Vi danser den feminine smukke kærligheds-gudinde Oshún der leger med flodernes vande til det maskuline, musikkens, trommernes og lynets/ildens gud Shangó, samt Elegguá, Ochosi, Ogún, Yemayá & Oyá. Rumba er en folkelig afro-cubansk gadedans, som bl.a. indeholder den smukke, elegante og sensuelle pardans Yambú - den mere vilde, frække og forførende pardans Guaguancó - samt Columbia som bl.a. er solodans med improvisation og vilde hotte moves. På Cuba er der et flirtende samspil, danseglæde og improvisation mellem de cubanske populære dansestilarter, og nogle af de afrocubanske stilarter ligger i den moderne afrocubanske salsa, som kaledes Timba, hvor du f.eks. kan bruge Yoruba & Rumba i dansen, det er fantastisk, så velkommen til rødderne og dansetimer fyldt med afro-cubansk musik og dans, Ay que rico!

Cubansk Son/Letøvede: Cubansk Son er fantastisk musik & dans fra Cuba som både har spanske & afrikanske rødder. Sød musik opstår når den spanske guitar (melodi) & den afrikanske tromme (rytme) mødes i skøn samspil. Når du danser på dette son-hold vil du opleve den klassiske & den moderne elegance musikken & pardansen rummer, samt at du kan nyde den dejlige rytmiske AHA-oplevelse, fordi vi danser sammen med rytme-instrumenterne (claves, congas, bas) i rytmen! Det giver vores krop rytmisk ro og balance at danse i musikken, et flow fyldt med endorfiner til krop & balsam for sjælen, når du og dansepartneren smelter sammen med musikken! På dette dansehold er der fokus på pardans, rytme, flow, stil & balance, son-figurer & son-elementer, så du mærker den smukke cubanske selskabs-dans & musik fyldt med dejlige melodier & cubanske rytmer!

Cubansk Salsa Practica "drop-in": (Husk! medbring flade indendørs træningssko;-) Nu har du muligheden for eksklusiv dansetræning v/ Diana Meldgaard. En ny trænings-oplevelse cubansk salsa practica som er et mix af decideret undervisning & dans selv eller med egen dansepartner. Kom og træn dine cubanske moves og få kyndig vejledning og sparring af Diana Meldgaard. 70 min. "drop in" dans til ALLE salsadansere, som ønsker personlig træning med Diana Meldgaard og med fokus på dine ønsker & behov. Musikken spiller hele dansetimen, og imens I danser, kommer jeg rundt til hver enkelt danser/dansepar med input og detaljer til både herrer og damer, danseteknik & styling, musikalitet & rytme, timing & dynamik, kropsbevidsthed & improvisation, figurer & sammenspil. Du bliver en bedre danser med større kapacitet til at improvisere og nyde øjeblikket, når musik & krop smelter sammen, ayayay que rico. Der vil være mulighed for at træne salsa, son, cha-cha-cha, reggaetón & afro/rumba mv. Vi afstemmer musikken efter de fremmødtes interesse. Diana Meldgaard`s nye koncept cubansk salsa practica er et fantastisk tilbud til alle salsadansere! Kom alene, medbring en dansepartner eller fyld bilen op og tag af sted for at danse sammen med dine venner fra salsa. Mød sommeren til svedige cubanske rytmer, Ahí ná má! (Ps. ingen garanti for dansepartner, dvs. kommer du alene, kan du forvente inspiration til solo-styling, musikalitet mm. foran spejl, hvis der ikke er lige antal mænd og kvinder ved fremmøde den aften).

Latin Lady Styling Letøvede/Øvede:
Latin Lady Styling er non-stop dansemix, der henvender sig til kvinder, som har lyst til at danse til rytmisk latin-musik & træne de kvindelige bevægelser mere intenst. Du elsker at danse og vil gerne bevæge dig mere feminint & forførende på dansegulvet. Oplev et dansemix af: Salsa, Timba, Cubatón/Reggaetón, Mambo, Son, Cha-Cha-Cha, Afrocuban Jazz & Funk/Diana`s Afrobeat, Merengue, Spansk Flamenco & Rumba/Afrocubansk dans. Dansetimer med stil & danseteknik, kropsbevidsthed, bounce, balance, smidighed, flow, power, jam, udstråling & koreografi - et non-stop dansemix. Du har lyst til at *shake your bonbon* og sætter fokus på din kvindelighed, energi & danseglæde.

Dans & spilopper børn + Mor/Far: Velkommen til sjove og rytmiske dansetimer fyldt med energi og spilopper for både børn og forældre;-) Vi skal have en fest sammen og vi inddrager bl.a. musik-instrumenter: rasleæg/maracas, guiro, tromme, koklokke & claves til at skabe en fælles rytmisk oplevelse. Vi skal danse, spille, synge og opleve kroppens livsglæde! Her er musik-eksempler vi skal danse til: Bom Tjikke Bom, Er du sur og trist, Trolde-sangen, Hjulene på Bussen, Jeg er en glad lille cowboy etc. Vi ses til sjove dansetimer fyldt med rytmisk musik og gó energi! Tjuhej ;-)

Info og tilmelding: Se tidspunkter og pris Her, Kontakt Diana Her

 

Diana dansehold instruktion i Aarhus C

Diana underviser hold i Århus C