"At danse er at leve"

Diana er professionel danselærer. Hun startede med at danse som 2-årig og har danset i over 30 år. I år 2002 boede hun i Cubas hovedstad, Havana, hvor hun studerede på højeste niveau på den nationale danseskole ENA samt fik privatundervisning af lærere fra Conjunto Folklórico Nacional de Cuba. Hun elsker den cubanske kultur, fyldt med musik & dans.

Siden 1996 har hun beskæftiget sig med salsa. Hun har modtaget undervisning af professionelle danseinstruktører fra Cuba, Danmark, England, Italien, Frankrig, Spanien, USA & Latinamerika.

Ligeledes har hun danset og koreograferet forskellige salsashows i Danmark & udlandet, og hun er medvirkende i musikvideoer samt musik-cder.

Hun er forsanger i et af Danmarks bedste salsa-orkestre "Little Havana", og hun har bl.a. spillet i orkestre som: "Cosina Latina", "Llegó La Hora", "Son Como Son", "Aché Latino" & "Latin Dance Band". Hun har besøgt 20 lande og fået en masse inspiration og oplevelser. Tidligere har Diana spillet musicals på Århus Teater og været på turné i musikhusene i Danmark. Hun dansede latin/standard dans & jazz gymnastik som lille og dansede salsa i mesterlære i 5 år hos Erika Krag. Hun har danseuddannelse i moderne jazz- og klassisk ballet & cubansk dans- og afrocubansk danseuddannelse . Hun var med i tv-programmet "Hvem er hvem?" som salsadanser og vandt "Århus Open" salsa mesterskab i 1999.

Diana har gjort dansen til en del af hverdagen. Holdundervisning , privatundervisning, workshops, koncerter, firmaarr., fester, skoler, spillesteder, bryllupper etc. Hun videregiver dansen og musikken med hjertet. Livsglæde, energi, kropsbevidsthed, udstråling og udvikling.

 

Danselærer Diana Meldgaard danser Cubansk salsa i Aarhus

Danselærer Diana Meldgaard